Hatayoğlu Açıklaması 'Şampiyonluk Kupalarına Haciz Konulması Trabzonspor'a Hakarettir'

1967 Trabzonsporlular Derneği Alaattin Hatayoğlu, bir şahsın alacakları için Trabzonspor’un şampiyonluk kupalarına haciz konulmasına sert tepki gösterdi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor’un kupalarına haciz konulmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Hatayoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor borcuna karşılık alacaklı şahsın avukatının şampiyonluk kupalarımıza haciz koyması son derece düşündürücü ve pervasız bir davranıştır. Trabzonspor’un maddi anlamda haciz konulacak gayrimenkulleri var iken, maddi anlamda borcuna karşılık malı mülkü varken, şampiyonluk kupalarına haciz koyulması Trabzonspor’un maneviyatına bir saldırı ve hakarettir.

Bu olay asla ve asla telin edilerek, söz ile tepki verilerek geçiştirilecek bir durum değildir. Kupalarımıza haciz koyacak kadar pervasızlaşanlar, bu cesareti nereden buluyorlar. Asla affı mümkün olmayan bir durum ile karşı karşıyayız. Pervasızca kupamıza haciz koyan alçakların yakalarına yapışmak Trabonspor’un boynunun borcudur. Sayın başkan Muharrem Usta ve yönetimi göreve çağırıyoruz. Birinci derecede sorumluluk sizindir ve bu hadsizlere gereken yapılsın, yaptıkları hadsizliğin cezasını çeksinler.

Trabzonspor Başkanı Sayın Muharrem Usta ve yönetimi artık kulüp içerisinde yuvalanmış, asalakları temizleyin. Daha fazla geç olamadan acilen Trabzonspor’da temiz eller operasyonu yapılsın ve kulüp içindeki sahtekarlar, hırsızlar, temizlensin."

Kaynak: İHA