Sow'un Golü İlk 4'Te

Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 21 yendiği maçta sarılacivertlilerin Senegalli futbolcusunun attığı röveşata golü, UEFA Avrupa Ligi'nde sezonun en güzel 4. golü olarak belirlendi

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow'un İngiliz ekibi Manchester United'a attığı röveşata golü, UEFA Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonunun en güzel 4. golü seçildi.

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Sir Alex Ferguson, Dejan Stankovic ve Ioan Lupescu'nun da aralarında bulunduğu teknik gözlemcilerin, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonunda, 2016-2017 sezonunun en güzel 10 golünü belirlediği bildirildi.

Buna göre, Fenerbahçeli Sow'un organizasyonun 4. haftasında Manchester United'ı 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada kaydettiği şık gol, Avrupa Ligi'nde sezonun en güzel 4. golü olarak belirlendi.

Belçika ekibi Genk'ten Leon Bailey'in Avusturya temsilcisi Rapid Wien'e 3-2 mağlup oldukları grup maçında attığı ilk gol, sezonun en güzel golü seçildi.

Fransız temsilcisi Olympique Lyon'dan Corentin Tolisso'nun son 16 turunda İtalya'nın Roma takımını 4-2 yendikleri karşılaşmada attığı gol ikinci, Roma'dan Edin Dzeko'nun son 32 turunda İspanyol ekibi Villarreal'i 4-0 mağlup ettikleri müsabakada kaydettiği ilk gol ise sezonun en güzel 3. golü oldu.

Kaynak: AA