Şampiyonlar Kupalarını Başkan Aydın'dan Aldı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın düzenlenen bir törenle, Simurg Gençlik Şöleni’ndeki etkinliklerde dereceye girenlere kupa ve madalyalarını verdi, Vialand bileti hediye etti.

Simurg Gençlik Şöleni’ndeki etkinliklerde dereceye girenlere Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın kupa ve madalyalarını verdi.

Eyüp Stadı’nda gerçekleşen kupa törenine Başkan Remzi Aydın ile birlikte AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Temiz ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Tören öncesi, Okul Sporları Şehit Ömer Halisdemir Sezonu kapsamında, ilçedeki 64 okul takımının katıldığı futbol turnuvasının Genç Erkekler kategorisinin final maçı oynandı. Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi ile Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan maçta iki takım galibiyet için sahada mücadele etti. Maç, Halis Kutmangil Çok Programlı Lisesi’nin 3 - 1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Eyüp Sultan’ın pırıl pırıl gençlerisiniz”

Maç sonrası Başkan Remzi Aydın yaptığı konuşmada, “Hepiniz için yorucu bir eğitim sezonunun sonuna geldik, sportif müsabakalar da bitti. Öncelikle bütün genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şehidimiz Ömer Halisdemir adına düzenlediğimiz sportif etkinliklerde derece aldınız. Biraz sonra ödüllerinizi vereceğiz. Rabbim inşaallah bir daha 15 Temmuzları bizlere yaşatmasın. Ama eminim ki öyle bir şey bir daha olursa burada bulunan bütün kardeşlerim Halisdemirler gibi sokağa çıkacak, göğsünü siper edecektir. Szilerle gurur duyuyoruz, Eyüp Sultan’ın pırıl pırıl gençlerisiniz. Bu sene okullarını bitiren kardeşlerimiz var, onlara da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Rabbim yollarını açık etsin. Okullarına devam eden kardeşlerimizle önümüzdeki senelerde görüşmeye devam edeceğiz. Tekrar hepinizi tebrik ediyorum, yeni etkinliklerde görüşmek üzere” dedi.

Törende ilk olarak Eyüp Belediyesi’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği 4 günlük Simurg Gençlik Şöleni’ndeki etkinliklerde dereceye girenlere kupaları, madalyaları ve hediye olarak Vialand biletleri Başkan Remzi Aydın tarafından verildi.

Ardında ise 2016 - 2017 Okul Sporları Şehit Ömer Halisdemir Sezonu’nda farklı tarihlerde gerçekleşen müsabakalarda kupa ve madalyalarını almış olan takımlara yine Başkan Aydın hediye olarak Vialand bileti verdi.

Kaynak: İHA