Korkutelispor Ruhu Yeniden Canlanıyor

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Korkutelispor’a bugüne kadar hizmet eden idareci, Teknik Direktör, futbolcular bir araya geldi.

Korkutelispor’a bugüne kadar hizmet eden idareci, Teknik Direktör ve futbolcular Recep Gürbüz Spor salonunda buluştu. Korkuteli futboluna emeği geçmiş olan ve şu an hayatta olmayan futbolcular için yapılan Saygı duruşu ve İstiklal marşı sonrasında, Korkuteli Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Kolan bir konuşma yaptı.

Kolan, “1968 yılında kuruluna Korkutelispor ve beraberindeki Korkuteli Belediyespor’a 49 yıllık geçmişinde hizmet eden sporcu ve yönetici ve antrenörleri bir araya toplayarak onlarla bütünleştik. Kulubümüzün ilk kuruluşunda yer alan emektar sporcularımızı, antrenörlerimizi bir araya toplayarak onlarla bütünleştik. Onlarla geçmişi yad ettik. Onları tekrar tek çatı altına toplayarak bütünleştik. Aramızdan ayrılan merhum sporcularıma Allah’tan rahmet diledik. Aramızda bulunamayan Korkuteli’mizin gururu Rüştü Reçber olmak üzere Korkutelispor için ter döken tüm emektarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından yapılan dua sonrasında, Korkutelispor’un ilk kurulduğu yıldan bu güne kadar ilçe futboluna emek vermiş, katkı sağlamış teknik adam ve futbolcular için özel olarak yaptırılmış, arkalarında isimleri ve 10 numaranın yazılı olduğu formalar, tek tek isim okunarak geçmiş yıllardaki takımların resimlerinin de yer aldığı afiş ile birlikte dağıtıldı. Organizasyon daha sonra masterler futbol karşılaşmaları ile devam etti.

Kaynak: İHA