Mahmut Demir'den Başarılı Güreşçilere Altın Ödül

Eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir, Amasya Güreş Eğitim Merkezi’nin Avrupa üçüncülüğü ve Türkiye şampiyonluğu elde eden minik güreşçilerini altınla ödüllendirdi.

14-15 yaş 38 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Ahmet Yücel, 14-15 yaş 32 kiloda Avrupa üçüncülüğü kazanan Emircan Çolak ve 11 yaş 32 kiloda Türkiye şampiyonluğu elde eden Alperen Turan’a hediyeler verip kendisinin de aynı yaştayken uluslararası başarılar elde etmeye başladığını anımsatan Mahmut Demir, “Böylesine başarıları tesadüf olamaz. Hem spordaki başarılarının hemde eğitimdeki başarılarının devamını diliyoruz. Sadece spordaki başarı yetmez, eğitimde de başarılı olmalılar” dedi.

Minik güreşçilerin hocaları Ramazan Üzüm, Harun Çetiner ve Yusuf Benekli’yi de kutlayıp Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek’e de teşekkür eden Demir, “Diliyor ve umuyorum ki yapılacak şampiyonalarda birincilik kürsüsüne çıkacak ve Türk’ün bayrağını göndere çektirecek ve istiklal marşımızı dinletecekler. Ben yavrularıma inanıyor ve güveniyorum. Marifet iltifata tabi olmalı. Hepimiz sahip çıkmalıyız ve teşvik etmeliyiz. Ben her zaman ve her şartta yanlarında olmaya, onlara her türlü katkıyı sunmaya hazırım” diye konuştu.

Kaynak: İHA