Spor Toto 3. Lig

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Güzelorduspor’un isminin Ordu Futbol Kulübü (FK) olarak değiştirileceğini açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Orduspor’un Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düşmesinin ardından Ordu’nun profesyonel liglerde bir takımının kalmadığını, bu sebeple hem Ordu’nun adını duyurmak hem de Orduspor adının profesyonel liglerde bulunmasını sağlamak amacıyla Güzelorduspor’un ismini değiştireceklerini belirtti.

Bu sezon BAL’dan Spor toto 3. Lig’e yükselen Güzelorduspor’un adını Ordu FK olarak değiştireceklerini ifade eden Yılmaz, "Güzelorduspor’un isminin Ordu FK olarak değiştirilmesi yönünde Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmelerde hiçbir yasal engelin bulunmadığı belirlendi. 3 Haziran tarihinde Güzelorduspor Genel Kurulu’nda Ordu FK ismi tescil edilecek. Kulübün forma Federasyon kriterleri gereği 3 renk olması gerektiği için mor-beyaz-siyah olacak. Bu takım Orduspor’dur. Her zamanki gibi tribünlerde ‘Orduspor’ olarak tezahürat yapılacak. Bizim bir kompleksimiz yok. Kompleksimiz olsa adını Ordu Büyükşehir Belediyespor yapardık" dedi.



"Transfer görüşmelerine başladık"

Transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Yılmaz, “Cahit Terzi hocamızla yolumuza devam edeceğiz. Kadromuzu şekillendiriyoruz. Transfer görüşmelerimize başladık. Çok iyi isimler alacağız. Önümüzdeki sezon hedefimiz şampiyonluk yaşayarak 2. Lig’e yükselmek olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA