Karesispor'da Hedef 1. Lig

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Karesispor'un 1. Lig'e yükselmesini beklediklerini belirterek, 'Büyük finale şehrimiz, taraftarımız hazır. Oyuncularımızın bilekleri, yürekleri güçlü. Antalyaspor'u yenmek için gün sayıyoruz.' dedi.

Karesispor'un pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı final maçı öncesi sporcularla bir araya gelen Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Antalyaspor'u yenmeyi arzuladıklarını söyledi.

Antalyaspor'u yendiklerinde, kurulur kurulmaz üst üste lige atlamış ender takımlardan biri olacaklarını belirten Yılmaz, 'Büyük finale şehrimiz, taraftarımız hazır. Oyuncularımızın bilekleri, yürekleri güçlü. Antalyaspor'u yenmek için gün sayıyoruz. Karesispor'un 1. Lig'e yükselmesini bekliyoruz. Bu kulüp, kalıcı olarak Türk basketboluna hizmet edecek. Karesispor, TBL'yi fazlasıyla hak ediyor. Pazar günü Antalyaspor maçını kazanarak, bu hedefimize ulaşacağız.' diye konuştu.

Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir de takımın bugüne kadar büyük bir başarıyla finale kadar geldiğini ifade ederek, 'Her zaman takımın yanındayız. Oyuncularımız, inşallah bu sene 1. Lig'e çıkma mutluluğunu bize yaşatacak.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA