Büyükşehir Belediye Erzurumspor Finalden Umutlu

Kulüp başkanı Demirhan:'Gümüşhanespor'un tecrübesi bizden daha fazla ama biz takımımıza güveniyoruz'.

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında Gümüşhanespor ile karşılaşacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kulüp başkanı Ali Demirhan, taraftarın desteği ve futbolcuların gayretiyle maçı kazanıp, TFF 1. Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi.

Demirhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bu akşam İstanbul'daki Vodafone Arena'da Gümüşhanespor ile final maçı oynayacaklarını anımsattı.

Son maçlarda iyi performans gösterdiklerini, taraftarların desteği, futbolcuların gayretiyle 1. Lig'e yükseleceklerine inandıklarını anlatan Demirhan, final maçına çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

Demirhan, finalde tecrübeli takım olan Gümüşhanespor'u yeneceklerine inandıklarını ifade ederek, 'Gümüşhanespor'un tecrübesi bizden daha fazla. Ama biz takımımıza güveniyoruz. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç çok iyi bir hoca. Şu ana kadar hiç mağlubiyetimiz yok. Altı galibiyet, 4 beraberliğimiz var. Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak Süper Lig'i hedefliyoruz.' diye konuştu.

Sporcu ve taraftarın moralinin iyi durumda olduğunu söyleyen Demirhan, mavi-beyazlı takım olarak final maçında kupayı alarak Erzurum'a döneceklerini savundu.

Kendilerine ayrılan biletlerin tükendiğini, yaklaşık 20 bin bilet satıldığını dile getiren Demirhan, Erzurumlu taraftarların desteğinden dolayı memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Ali Demirhan, finalde centilmence bir maç yapacaklarını ifade ederek, 'İki kardeş camia bugün güzel bir maça çıkacak. İstanbul bizler için moral oldu. Yıl boyunca emek verdik. Bu mücadelede iyi olan kazansın. Teknik direktörümüz Kılıç'ın taktik anlayışı çok iyi. Sporcularımız da çok özverili.' ifadelerini kullandı.

Maçtan 3-0 veya 3-1'lik galibiyetle ayrılacakları tahmininde bulunan Demirhan, kendilerine desteklerinden ötürü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür etti.

Kaynak: AA