Bandırmaspor'da Hedef Yeniden TFF 1. Lig

Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Mirza:'Hedefimiz, önümüzdeki sezon şampiyon olarak yeniden TFF 1. Lig'e dönmektir'

Spor Toto 2. Lig'e düşen Bandırmaspor'da hedef, yeniden TFF 1. Lig'e yükselmek olarak belirlendi.

Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak Bandırmaspor'a bugüne kadar her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Sezonu kötü sonuçlarla tamamlamanın çeşitli nedenleri olduğunu anlatan Mirza, '2. Lig'e düşme nedenlerini, TFF 1. Lig'de kentin deneyimsizliği, saha dışı faktörler, son üç dört haftada diğer maçlarda alınan manipülatif sonuçlar ve sezon başında, 2. Lig'de şampiyon olan takımın teknik sorumlu tarafından dağıtılarak, sil baştan bir takım oluşturulmasına bağlayabiliriz.' diye konuştu.

Mirza, bu sezonun kendileri için önemli bir deneyim olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Demek ki transfer politikasını tamamen teknik sorumlulara bırakmamak ve yönetim olarak buna müdahale etmek gerekir. Erhan Elmastaş başkanlığındaki yönetim kurulumuzun elinden geleni yaptığını düşünüyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Elmastaş, çok yıprandığını ve sağlık sorunları nedeniyle önümüzdeki genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Şu anda da kulüp için başka aday yok. Tabii ki kulübü sahipsiz bırakacak değiliz. Yeni bir yönetim oluşturmak amacıyla çalışmalar yapacağız. Hedefimiz, önümüzdeki sezon şampiyon olarak yeniden TFF 1. Lig'e dönmektir.'

Kaynak: AA