Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonu Ödüllendirildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Sağ Kolda Avrupa Bilek güreşi şampiyonu olan Yeter Bağ'ı ödüllendirdi.

İl Müdürü Mustafa Genç, Polonya da yapılan Avrupa Bilek güreşi şampiyonasında sağ kolda Avrupa şampiyonu, sol kolda Avrupa ikincisi olan Yeter Bağ’ı Durugöl Gençlik Merkezi'nde kabul ederek ödüllendirdi.

'Sporcularımızdan başarılar gelmeye devam ediyor' diyen Genç, şöyle konuştu:

'Polonya da yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında sağ kolda altın madalya alarak bizleri gururlandıran Yeter Bağ kızımızı başarısından dolayı kutluyorum. Yeter kızımız 3 yıldır bizlerin gururu, katıldığı bütün maçlarda şampiyon oldu. İstiklal Marşı’mızı Avrupa da bütün ülkelere dinletip gelmesi bizi son derece mutlu etti. İnşallah bundan sonra büyükler kategorisinde de Yeter kızımızdan Avrupa ve Dünya şampiyonalarında altın madalyalar bekliyoruz. Ayrıca sporcumuza destek olan ve bu işe gönül veren antrenörlerimizi de tebrik ediyorum. Gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile onlara her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz.'

Genç, konuşmasının ardından Yeter Bağ'a altın hediye etti.

Kaynak: AA