Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Vakıfbank, Basınla Buluştu

CEV Şampiyonlar Ligi’nden sonra FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nı kazanarak tarihinde ikinci kez Dünya Şampiyonluğu’na uzanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, basın mensuplarıyla buluştu.

VakıfBank Spor Sarayı’nda düzenlenen medya gününe VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ve VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ev sahipliği yaptı. Başantrenör Giovanni Guidetti ve oyuncular da basın buluşmasında hazır bulundu.

"VakıfBank ülkemizin en başarılı takımıdır"

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, alınan büyük başarıların tesadüf olmadığını belirterek, "1986 yılından bu yana Vakıfbank olarak voleybola destek oluyoruz. Sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdiğimiz voleybol çalışmalarımızın sonunda kadın sporcularımızın Avrupa ve dünyada bu büyük başarılara haiz olması, bu yolda emin adımlarla yürümesi bize de ilham oluyor. VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, uluslararası arenada elde ettiği başarılarla ülkemizin en başarılı takımıdır. Bizler bu başarıyı sadece kupalar üzerinden görmüyoruz. Müzemiz kupalarla dolu ancak biz başarıyı voleybol takımımızın, kadın sporcularımızın neleri başarabileceğini bizlere her sene tekrar tekrar ispatlaması üzerinden tarif ediyoruz. Bu minvalde dünyanın en başarılı voleybolcularının VakıfBank çatısı altında yer alması, bizim için ayrıca gurur vericidir” diye konuştu.



"Müthiş bir geri dönüşe imza attık"

Çok zorlu bir sezon geçirdiklerini söyleyen VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ise "İnişleri, çıkışları olan uzun bir sezondu. Ancak biz bir aile olduğumuzu herkese bir kez daha gösterdik. Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Dünya Şampiyonluğu’nu da ülkemize getirdik. VakıfBank Spor Kulübü olarak bu başarımızda en büyük destekçimiz olan bankamıza, VakıfBank’a teşekkür ediyoruz. Sezon sonunda, müthiş bir geri dönüşe imza atan, tüm sezon boyunca ortaya koydukları emeğin karşılığını alan ve tabii ki bize bu mutluluğu yaşatan tüm sporcu ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"Emeğimizin karşılığını aldık"

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti de, sezon sonunda gelen iki kupanın çok değerli olduğunu ifade ederek, "Sezon boyunca ortaya koyduğumuz emeğin karşılığıydı. Şimdi herkes yeni hedefleri soruyor. Başarı, sürekli kendisini özletiyor. Dolayısıyla bu sene yaşadığımız güzel sonu, gelecek sezon harika hale getirmeye çalışacağız. Daha çok kupayı kazanmak için mücadele edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA