Necati Demirkol Açıklaması 'Hepimiz Bir Engelli Adayıyız'

Galatasaray’ın eski idarecilerinden Necati Demirkol, ALS gala gecesi öncesinde açıklamalarda bulundu. Demirkol, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu farkındalığı oluşturmak çok önemli” açıklamasını yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen gala gecesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan ve eski futbolcuların yanı sıra, futbol dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen ALS gala gecesi öncesinde açıklamalarda bulunan Galatasaray eski idarecisi Necati Demirkol, “Öncelikle bu geceyi düşünen herkese teşekkür ediyorum. Burada duyarlılık ve farkındalık oluşturuyorlar. Hepimiz tabiri caizse birer engelli adayıyız. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bu iş yürek işi, gönül işi. Derneği, emeği geçenleri, bütün yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Önemli bir hediye bu minibüs. Takdir edilecek bir davranış. Önemli olan bunu her zaman hissedip bu duyarlılıkta olmamız. Hayat sürprizlerle dolu. Herkes bir engelli ve ALS adayı. Farkındalığı yaratan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA