Çorlu'da Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı 2. oturumu yapıldı.

Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen oturumda, 2016 mali yılı bütçe kesin hesabı görüşüldü.

Plan ve bütçe komisyonu raporu, komisyon üyesi Değer Kara tarafından okunurken, yapılan oylama sonucu Çorlu Belediyesi 2016 mali yılı bütçe kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Baysan, bütçe çalışmalarında yer alan herkese teşekkürlerini iletirken yüzde 99'lara varan bütçe gider ve gelir gerçekleşme oranlarının planlamadaki önemine dikkat çekti.

Toplantıdan sonra ilçedeki sporcuların başarılarına değinen Baysan, hafta sonu yapılan müsabakalarda Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe Erkek Basketbol ile Marmara şampiyonu olan Çorlu Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol takımlarını da tebrik etti.

- Tenis kompleksi açılıyor

Çorlu Belediyesi, tenis kompleksini açmaya hazırlanıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Alipaşa Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin yanında yer alan Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi'nin, yarın gerçekleştirilecek açılışla hizmete gireceği kaydedildi.

Açıklamada, içinde 3 açık ve 1 kapalı kort, fitness salonu, soyunma odaları, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, kondisyon aletleri ile Tenis Kafe'yi barındıran kompleksin, Çorlu’daki örnek spor tesislerinden biri olacağına yer verildi.

- Çorlu'da asfalt ve kaldırım çalışmaları

Çorlu'da, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına start verildi.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ekipler tarafından hazırlanan program doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirten Baysan, özellikle geçtiğimiz aylarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı yapılan Arslan Sokak ve Kumyol Caddesi'nde ciddi çalışma uygulandığını ifade etti.

Baysan, buralarda trafik akışını aksatmamak için belirli saatlerde çalışıldığını dile getirerek, 'İlçe genelinde ciddi bir asfaltlama ve kaldırım çalışmasına başladık. Özellikle Arslan Sokak ile Kumyol Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarının ardından kaldırım uygulamasına da başlayacağız. Ekiplerimiz, halkın mağdur olmaması için belirlenen saatlerde trafiği kapatarak çalışıyor. Kısa sürede bu işlemleri bitireceğiz.' dedi.

Kaynak: AA