Başkan Kılıç, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Şampiyonluğunu Taraftarlarla Kutladı

Maltepe Belediyesi, kurduğu dev ekranla 3 bin kişiyi Fenerbahçe’nin şampiyonluk sevincine ortak etti. Açık Basketbol Sahası’na kurulan dev ekrandan maçı izleyen Belediye Başkanı Ali Kılıç, taraftarlarla birlikte şampiyonluğu tezahüratlarla kutladı.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos’u 80-64 yenerek tarih yazarken binlerce Maltepeli, Maltepe Belediyesi tarafından kurulan dev ekranla maç ve şampiyonluk keyfini doyasıya yaşadı. Taraftarların sosyal medya üzerinden ilettikleri dev ekranda maç izleme talebini kırmayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da taraftarlarla birlikte maçı izleyip onlarla birlikte tezahürat yaptı. Çekirdek ve gazozun da dağıtıldığı gecede sarı lacivertlilerin zaferinin ardından Ali Kılıç, “En büyük Başkan bizim Başkan” sloganları eşliğinde, meşaleler ve havai fişeklerle şampiyonluğun sevincini binlerce taraftarla birlikte yaşadı.

3 bin taraftar katıldı

Yaklaşık 3 bin taraftarın izlediği ve şampiyonlukla sonuçlanan maç sonrası söz alan Başkan Kılıç, “Sevgili Maltepeliler, sevgili Fenerbahçeliler, tüm Türkiye’nin kalbi bugün birlikte attı. Siz istediniz, biz de öncü olduk ve tüm Türkiye’de dev ekranların kurulmasını sağladık ve Fenerbahçemiz bize bileğinin hakkı ve alın teriyle kazandığı bir şampiyonluk hediye etti, kutlu olsun. Maltepemiz de bu şampiyonluk sevincine ortak oldu. Haftaya da Beşiktaşımızın şampiyonluk maçı var. Onların da şampiyonluğunu kutlayalım. Bütün renkler kardeştir. Ne diyoruz: Daima sevgi kazanacak” dedi.

Kutlamalar sonrası belediye tarafından taraftarların Bağdat Caddesi’ndeki kutlamaya katılması için otobüs kaldırıldı.

Kaynak: İHA