Edirnesporlu Basketbolculara Coşkulu Karşılama

Antalya'da oynanan maçlar sonunda TB2L'ye yükselen Edirne Belediye Edirnespor, kente dönüşünde coşkuyla karşılandı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne (TB2L) yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor, kent girişinde coşkuyla karşılandı.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde Antalya'da oynanan Final Gurubu maçları sonunda TB2L'ye yükselmeye hak kazanan Edirne Belediyesi Edirnespor, kente döndü.

Basketbolcuları taşıyan takım otobüsü, kente girişinde CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve taraftar gruplarınca karşılandı.

Takım otobüsünün kent girişindeki karşılamanın ardından kutlamaların yapılacağı Edirne Belediyesi önüne gelmesiyle büyük coşku yaşandı. Taraftarlar, halay çekip meşaleler yakarak oyuncular ve teknik ekibe sevgi gösterisinde bulundu.

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, burada yaptığı açıklamada, basketbol takımlarının 2. Lig'e yükselerek büyük bir başarı kazandığını söyledi.

Bugün çok mutlu ve sevinçli olduklarını dile getiren Gürkan, ''Bugün takımımız 2. Lig'e çıktı. Şunun altını özellikle çizmek isterim, takımımız kurulduğu ilk yıl 2. Lig'e çıktı. Hem de yıllardır bir üst lige çıkmak isteyen onlarca takım arasından, bu çok büyük bir başarı. Ben teknik heyet ve tüm oyuncularımızı kutluyorum.'' dedi.

Konuşmaların ardından basketbol takımı, taraftarlarla birlikte şehirde tur attı.

Kaynak: AA