Eskişehirspor Play-Off'ta

Eskişehirspor’u 3-0 yenerek ligi 7. sırada tamamlayan Altınordu’nun Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Buruk sevinç yaşıyoruz, yine de takımımı şampiyon gibi görüyorum” derken, Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise yarından itibaren Play-off’ta karşılaşacakları Giresunspor için hazırlıklara başlayacaklarını ifade etti.

TFF 1. Lig’in son haftasında Eskişehirspor’u 3-0 yenen Altınordu, ligi 7. sırada bitirerek Play-off barajının altında kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, inandıkları bir maçı kazandıklarını ifade ederek, “Karşılaşma öncesi rahattım. Play-off konusunda iplerin elimizde olmaması sıkıntıydı. Son 9 haftada 9 galibiyet hedefi koymuştuk. Berabere biten Balıkesirspor ve Elazığspor maçlarından birini galibiyetle tamamlasak Play-off’taydık. İlk 6’ya kalsaydık en büyük favori bizdik. Hep söylediğim gibi biz yarışırken oyuncu da yetiştiriyoruz. Başarılı bir sezon geçirdik. Düşük yaş ortalamasıyla, mali anlamda rakiplerden geride olmamıza rağmen iyi bir iş başardık. Buruk sevinç yaşıyoruz, yine de takımımı şampiyon gibi görüyorum” dedi.



Eskişehirspor cephesi

Ligi 56 puanla 3. sırada tamamlayan Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise Altınordu müsabakasından çıkan sonucun kendi pozisyonlarını değiştirmediğini hatırlatarak, “Rakip için önemli bir müsabakaydı ancak 3 puan Altınordu’ya Play-off için yetmedi. Özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonlar vardı. Beceriksizlik ve şanssızlıktan atamadık. Altınordu ikinci yarıda girdiği pozisyonları değerlendirdi. Onları tebrik ediyoruz. İzmir’den iki takımın ilk 6’ya kalması beni bir İzmirli olarak mutlu ederdi, olmadı. Diğerlerinin hakkıymış. Yarından itibaren Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA