Beşiktaş Kasımpaşa'ya gol oldu yağdı

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Kasımpaşa'ya gol oldu yağdı
Lider Beşiktaş, Kasımpaşa engelini 4-1'le geçti; şampiyonluk için gün saymaya başladı... Kartal'ı galibiyete taşıyan goller, Aboubakar, Quaresma, Talisca ve Ryan Babel'den geldi. Konuk ekibin tek sayısını Eduok kaydetti.

Beşiktaş, Kasımpaşa engelini 4 golle geçti, şampiyonluk yarışında geri sayıma başladı. Aboubakar, Quaresma, Talisca ve Babel , Kartal'ı 4-1'lik galibiyete taşdı. Puanını 71 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla bitime 2 hafta kala en yakın takipçisi Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı.

Medipol Başakşehir, Trabzonspor deplasmanında puan kaybederse, 33. hafta küme düşen Gaziantepspor'a konuk olacak Beşiktaş, sahadan galip ayrıldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Konuk Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı..

DK. 2... GOL: Maça hızlı başlayan Beşiktaş, henüz 1 dakika 21. saniyede golü buldu. Kaptan Oğuzhan, Kasımpaşa yarısahasının ortalarından alıp cezasahası sol içine taşıdı. Ortaya bıraktığı topa Vincent Aboubakar vurdu, top ağlarla buluştu.

DK. 4... GOL: Kasımpaşa'nın yanıtı gecikmedi. 4. dakikada Veigneau'nun sol kanattan kullandığı taç atışında Samuel Eduok, ceza sahası dışından bekletmeden sert vurdu. Meşin yuvarlak, Fabricio'nun sağından köşeden ağlara gitti.

Golün ardından 2. gol için bastıran Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, 19 ve 25. dakikalarda gole yaklaştı. Aboubakar'ın 25. dakikadaki kafa vuruşunda top direğe çarpıp auta çıktı.

DK. 33... GOL: 32. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Adriano'nun soldan cezasahası içine ortasında top Strahil Popov'un eline çarptı, hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Bir dakika sonra Quaresma, penaltıyı kullandı. Kaleci Ramazan, doğru köşeyi tahmin etmesine karşın çabası yetersiz kaldı ve top ağlarla buluştu, Beşiktaş: 2 - Kasımpaşa: 1.

DK. 49... GOL: İkinci yarıya Beşiktaş, golle başladı. Oğuzhan'ın orta sahada kaptığı topu cezayayı üzerine kadar taşıyan Vincent Aboubakar, harika bir aşırtmayla meşin yuvarlağı altıpas ön çizgisi üzerine gönderdi. Talisca, gelişine şık bir vuruşla topu kaleci Ramazan'ın yanından ağlarla buluşturdu ve takımını 3-1 öne geçirdi.

DK. 65... GOL: Ricardo Quaresma, cezasahası sağ yan çizgisi yakınından altıpas ön çizgisi üzerine ortaladı. Ryan Babel, demarke durumda kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu, Beşiktaş: 4 - Kasımpaşa: 1.