Bakan Tüfenkci Evkur Yeni Malatyaspor'u Kutladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: 'Azimli ve mücadeleci ruhuyla Malatyamızın gururu, Evkur Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de kalıcı bir takım olarak mücadele etmesi, başarılarla adından söz ettiren bir takım olması ve Avrupa arenasında boy göstermesi en büyük temennimizdir'.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor'u kutladı.

Tüfenkci, yayımladığı kutlama mesajında, TFF 1. Lig'de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor'un, bu sezon önemli bir başarı elde ederek Spor Toto Süper Lig'e yükseldiğini ve Malatya'nın 11 yıllık hasretini sonlandırdığını kaydetti.

Her zaman Evkur Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını, bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini belirten Tüfenkci, şu ifadeleri kullandı:

'Azimli ve mücadeleci ruhuyla Malatyamızın gururu Evkur Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de kalıcı bir takım olarak mücadele etmesi, başarılarla adından söz ettiren bir takım olması ve Avrupa arenasında boy göstermesi en büyük temennimizdir. Bu başarılar, Malatyamızın uluslararası marka hedefine katkı sağlayacaktır. Evkur Yeni Malatyasporumuzun Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinde emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ı, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanımız Adil Gevrek'i, Teknik Direktörümüz İrfan Buz'u ve bu başarılara imza atan tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Biz Malatyasporumuza inanıyor ve güveniyoruz. Sonuna kadar da destekçisi olacağız.'

Kaynak: AA