Safet Susic Açıklaması 'Kimin Düşeceği Bizi İlgilendirmez'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Son 5 maç kaldı. Ligde kaldık diye düşünüyoruz. Kimin düşeceği bizi ilgilendirmez. Bizim amacımız son 5 maçı iyi bir şekilde oynamak ve daha fazla puan toplamak" dedi.

Aytemiz Alanyaspor bir günlük aradan sonra cumartesi günü deplasmanda oynanacak Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Turuncu-yeşilli takım haftanın ilk çalışmasını akşam tesislerinde yaptı. Sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen Vagner Love ise takımla birlikte çalıştı. Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.

Taraftarlar galibiyet istedi

Antrenman sonunda meşale yakarak takımı tribüne çağıran taraftarlar, Atiker Konyaspor maçında futbolculardan galibiyet istedi. Futbolcular ise taraftarların sevgi gösterisine alkışlarla cevap verdi.

Susic: “Ligde kaldık diye düşünüyoruz”

İdman sonrası gazetecilere açıklama yapan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, kalan 5 maçta toplayacakları puanlarla ligi orta sıralarda bitirmek istediklerini söyledi.

Ligde düşme tehlikesi yaşamadıklarını belirten Susic, "Son 5 maç kaldı. Ligde kaldık diye düşünüyoruz. Kimin düşeceği bizi ilgilendirmez. Bizim amacımız son 5 maçı iyi bir şekilde oynamak ve daha fazla puan toplamak" dedi.



“Vagner bizim için önemli bir oyuncu”

Son 2 maçtan puansız ayrıldıklarını belirten Susic, "Özellikle son maçta Kayserispor’a karşı iyi oynamadık. Gol de atamadık. Biraz düştük ama umarım gelecek maçlarda daha iyi olacak ve bu haftadan itibaren Vagner de bizimle olacak. Vagner bizim için önemli bir oyuncu ve onun eksikliğini hissediyoruz" diye konuştu.



“Maç sahada oynanır”

Alanya’da Atiker Konyaspor ile oynanan maçta seyirciler arasında yaşanan gerginliğin hatırlatılması ve cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya bunun nasıl yansıyacağı sorulması üzerine Susic şöyle dedi:

"Maç sahada oynanır. Tribünde oynanmaz. Ben daha önce Konya’da da çalıştım ve çok güzel bir ilişkimiz vardı. Maç sahada oynanıyor, hiçbir sıkıntı olmaz. Çünkü Atiker Konyaspor’un çok iyi bir yönetimi var. Öncelikle ben Atiker Konyaspor ile daha önce çalıştım ve çok iyi anılarım vardı. Dostça anılar kaldı. Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor ile birlikte en sevdiğim takım. Orada 3 sevdiğim oyuncu var. Boşnak oyuncular iyi. Konya’nın hocası benim hem eski öğrencim, hem de eski yardımcım. Atiker Konyaspor’u seviyorum ve sayıyorum. Umarım Türkiye Kupası’nı alırlar."

Kaynak: İHA