Kırklarelispor'un Ligde Kalması

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu: 'Trakya'nın tek profesyonel takımı olan Kırklarelispor'un ligde kalmasının mutluluğunu yaşıyoruz'.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklarelispor'un Spor Toto 2. Lig'de tutunmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kesimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor'un ligde kalmasından büyük bir gurur duyduklarını söyledi.

Kırklarelispor'un sadece Kırklareli için değil Trakya adına önemli bir değer olduğunu ifade eden Kesimoğlu, 'Trakya'nın tek profesyonel takımı olan Kırklarelispor'un ligde kalmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Biz isterdik ligi ilk 5 sırada tamamlamak ama ne yazık ki olmadı. Futbolda yenmek de yenilmek de var. Biz artık önümüzdeki sezonda Kırklarelispor'u daha başarılı bir şekilde görmeyi arzu ediyoruz.' diye konuştu.

Kesimoğlu, takımın ligde kalmasında büyük rol üstlenen futbolcular ile kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, belediye olarak kendilerinin de her zaman Kırklarelispor'un bir adım daha ileriye gitmesi için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA