Fenerbahçe'de Şampiyonluk Sevinci

Sarılacivertli voleybolcu Melis Yılmaz:'Çok mutluyum. Sezonu iki kupayla kapatıyoruz' Polen Uslupehlivan:'Takım olarak final serisini çok iyi oynadık'

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde mutla sona ulaşan Fenerbahçe'de, şampiyonluk sevinci yaşanıyor.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan play-off final serisinin üçüncü maçında Galatasaray'ı yenerek kupayı müzesine götüren sarı-lacivertli takımın oyuncularından Melis Yılmaz ile Polen Uslupehlivan, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Galatasaray'a karşı iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Melis, 'Çok mutluyum. Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Seriyi 3-0 bitirmek bizim için çok önemliydi. Galatasaray'ı da tebrik etmek istiyorum çünkü VakıfBank gibi güçlü bir rakibi yenerek buraya geldiler. Çok iyi bir mücadele oldu. Sezonu iki kupayla kapatıyoruz. Serinin ilk iki maçında bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Polen Uslupehlivan ise şampiyonluğu taraftarlarına armağan ettiklerini anlatarak, 'Finale kaldığımız için çok mutluyduk çünkü buraya çok zor bir şekilde geldik. Karşımızda da Galatasaray gibi kuvvetli bir takım vardı. Onlar da VakıfBank'ı eleyerek çok zor geldi. Bence Galatasaray çok iyi takım. Takım olarak final serisini çok iyi oynadık. Takımım adına çok mutluyum. Maçlarımıza gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Şampiyonluk onlara armağan olsun.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA