Aliağa'da Halı Saha Turnuvası

İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenlenen ‘19 Mayıs Liselerarası Halı Saha Turnuvası’ büyük bir heyecanla başladı.

Aliağa Futbol Kulübünün taraftar grubu Yeniçeriler’in öncülüğünde gerçekleştirilen turnuva, Şakran Lisesi ve Lise Karma takımının mücadelesiyle start aldı. Maç öncesi futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Yeniçeriler tribün lideri Mete Vural, her iki takıma başarılar dileyerek, turnuvanın başlama vuruşunu gerçekleştirdi. Ayrıca maç öncesinde hakem tarafından oyunculara oyun kuralları hakkında da bilgiler verildi.

Ağapark Plaj ve Sosyal Tesislerinin ev sahipliği yaptığı turnuvada, A ve B gruplarında toplam 12 takım yer alıyor. A grubunda; Şakran Lisesi, Lise Karma, Hamdi Başaran Meslek Lisesi 1, Final Temel Lisesi, Aliağa Ticaret Anadolu Lisesi, Heydar Aliyev Meslek Lisesi 1; B Grubunda ise Alp Oğuz Anadolu Lisesi, Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi, Hamdi Başaran Meslek Lisesi 2, Heydar Aliyev Meslek Lisesi 2, Yeniçeriler, Çandarlı Temel Lisesi yer alıyor.

14 Mayıs’a kadar sürecek olan grup maçlarının ardından gruplarda en yüksek puan toplayan takımlar yarı final oynamaya hak kazanacak. Grup birincileri diğer grubun ikincileri ile eşleşecek. Turnuvayı kazanan şampiyon takım için Avcı Ramadan Çocuk Oyun Rekreasyon Alanında kupa töreni düzenlenecek.

Kaynak: İHA