Volkan Demirel: Penaltıyı kaçırdığıma çok şaşırdım

Türkiye Kupası yarı final maçında Başakşehir'e penaltı atışları sonunda yenilen Fenerbahçe'de en çok konuşulan isimlerden olan Volkan Demirel sessizliğini bozdu.

Volkan Demirel: Penaltıyı kaçırdığıma çok şaşırdım
Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final maçında Başakşehir'e penaltı atışları sonunda yenilirken, en çok konuşulan isim Volkan Demirel oldu.

Fenerbahçe, Başakşehir'e penaltı atışları sonunda yenildiği kupa maçına Volkan Demirel damga vurdu.

Sosyal medyanın da gündemine oturan tecrübeli kaleci kaçırdığı penaltıya şaşırırken, neden çok su içtiğini de açıkladı.

'SU İÇMEK BENİM UĞURUM'
Başakşehir'in atacağı her penaltı kalenin yanına giderek su içen ve bu görüntüsü ile sosyal medyanın gündemine oturan tecrübeli kaleci kaçırdığı atışla da çok konuşulmuştu.

Volkan bu durumu yakın çevresine 'Penaltı atışları öncesi su içmek yıllardır yaptığım bir uğurum' şeklinde açıkladı. 

Öte yandan Başakşehir kalecisi Volkan Babacan'ın bir ara Volkan Demirel'e 'Abi amma su içtin, çişin gelmedi mi?' diye sorduğu, Fenerbahçe file bekçisinin de 'Sen de iç oğlum' yanıtını verdiği belirtildi.

Volkan Demirel: Penaltıyı kaçırdığıma çok şaşırdım


'ASLINDA ÇOK İYİ PENALTI ATARIM'
Karşılaşma sonrası oldukça üzgün olduğu gözlenen ve kimseyle görüşmek istemediğini söyleyen Volkan'ın kaçırdığı penaltıyla da ilgili kısa bir değerlendirmesi oldu.

Normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 eşiklikle sonuçlanan ve penaltılara giden maçta seri atışlar büyük heyecana yol açmış, 10. atışlarda iki takımın kalecileri topun başına geçmişti.

Başakşehir kalecisi Volkan Babacan topu üst direğe nişanlamış, Volkan Demirel'in atacağı başarılı penaltı finali getirecek atış olmuştu. Ancak tecrübeli kaleci oldukça kötü bir vuruşla topu auta atmış, ardından devam eden penaltıların neticesinde finalist Başakşehir olmuştu.

Volkan Demirel kaçırdığı penaltı için; 'Penaltıyı atacağıma inanmıştım. Köşeyi belirlemiş, hatta sevinç planımı bile yapmıştım. Vurdum, ayağım çime mi takıldı ne oldu anlayamadım. Bir baktım top auta gidiyor. Çok üzgünüm. Ben aslında çok iyi penaltı atarım. İdmanlarda bir sürü penaltı attım, çoğu gol oluyordu.' dedi.

Volkan Demirel: Penaltıyı kaçırdığıma çok şaşırdım