19 Mayıs Atatürk'ü Anma Spor Ve Gençlik Bayramı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hacısalihoğlu mesajında, Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı'nın başladığı 19 Mayıs gününün milletin kalbinde müstesna bir yeri olduğunu belirtti.

Milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğunu vurgulayan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

'Bu anlamlı gün Gazi Mustafa Kemal tarafından gençlerimize bayram olarak armağan edilmiştir. İş dünyası olarak gençlerimize her zaman olduğu gibi bugünde büyük bir güven duymaktayız. Gençlerimizin daha iyi yetişmesi için de var gücümüzle çalışıyoruz.

Gençlerimize güvenimiz tamdır. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk'ün de söylediği gibi, 'Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek sizlersiniz.' İnanıyoruz ki gençlerimize duyulan bu güven hiç sönmeyecek. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz.'

Kaynak: AA