Ünlü Spor Adamları Giresun'da Buluşuyor

Giresun çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği( TÜFAD) Giresun Şubesi tarafından Uluslararası Geleneksel Aksu Şenlikleri çerçevesinde Spor Turizmi Proje etkinliği Kümbet Koçkaya yaylasında gerçekleşecek.

Düzenlenecek etkinliğe FIFA 2. Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik gibi futbolun duayen isminin yanı sıra Trabzonspor’a yıllarını vermiş olan teknik adam, TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber, Giresunspor’un unutulmaz yıldızlarından ilk takım kaptanlarından Erol Pamuk, Spor Adamı ve akademisyen Haldun Domaç, gibi bir çok spor adamının katılması bekleniyor.

Bir çok spor adamını bir araya getirecek etkinlikle ilgili bilgi veren TÜFAD Giresun Şube Başkanı Hasan Ali Tek, bir ilki gerçekleştirmek adına kolları sıvadıklarını, bunun heyecanını yaşadıklarını söyledi.



Tek, “Uluslararası Aksu Festivali kapsamında cumartesi günü gerçekleşecek olan Spor Turizmi Proje etkinliği için uzun zamandır hummalı bir şekilde çalışıyoruz. İlimize dışarıdan gelecek olan konuklarımıza ve Giresun’dan etkinliğimize katılacak olan davetlilere en iyisini sunabilmenin gayreti içinde olmak adına son güne kadar koşturmayı sürdüreceğiz. Spora yön vermiş olan İnsanları bir araya getirerek onların tecrübelerinden faydalanmayı arzu ediyoruz. Faydalı bir etkinlik olacağına inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA