Meliha İsmailoğlu Açıklaması 'Savaşarak Kaybettik'

Azerbaycan’a yenilerek gümüş madalya alan Türkiye Kadın Voleybol Takımı’nda başarılı oyuncu Meliha İsmailoğlu, "Savaşarak kaybettik" dedi.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları’nda, Türkiye Kadın Voleybol Takımı Azerbaycan’a 3-1 yenilerek gümüş madalya aldı. Karşılaşma sonrası ay-yıldızlı oyuncular, İHA’ya açıklamalarda bulundu. Savaşarak kaybettiklerini vurgulayan Meliha İsmailoğlu, ”İlk set biraz zorlu geçti bizim için. Ama genç bir takım olduğumuz için herkeste biraz stres var. Sonuçta bir final maçı ve uzun zamandır beraber oynayan bir takımla oynadık. Ama ondan sonra açıldık ve kendimizi gösterdik. Kısa bir zamanda antrenman yapsak da çabuk uyum sağladık, onu da bugün gösterdik. Çok mutluyuz” dedi.



Mislina Kılıç: "Takım içinde güzel enerji yakaladık"

Takım içinde güzel enerji yakaladıklarını belirten oyunculardan Yağmur Mislina Kılıç ise, ”Çok kısa süre birlikte antrenman yapabildik. Bu bizim için dezavantaj oldu. Takım içinde güzel enerji yakaladığımızı düşünüyorum. Sonuna kadar savaştık. Bizim açımızdan hakem, saha ve taraftar olarak bir kaç kötü şeyler oldu. Yine de elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı çok seviyorum ve hepsiyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA