Hem Oyuncu Hemde Hakem

Lise öğrencisi Halil Özkan, hem voleybol oynuyor hemde çizgi hakemliği yapıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler B grubunda yer alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol takımında oynayan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Halil Özkan, boş zamanlarında ise Reyhanlı'daki okullar arasında oynanan voleybol maçlarında çizgi hakemliği görevini üstleniyor.

Hayalinin büyük takımlarda oynamak olduğunu belirten 2 metre boya sahip Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Voleybol'un hayatındaki yerinin çok ayrı olduğunu söyledi.

Özkan, 2 yıldır profesyonel şekilde voleybolun içinde bulunduğunu belirterek, şu bilgileri aktardı:

'Şu an Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımındayım. Hedefim kendimi daha çok gösterip büyük kulüplerde yer bulmak istiyorum. Ardından da milli formayı giyerek hem ilime hemde ülkeme faydalı işler yapmak isterim.'

Voleybolun kendisi için çok özel olduğunu ifade eden Özkan, 'Derslerimi de ihmal etmiyorum. Severek yaptığım bu sporu ilerletmek için sürekli antrenman yapıyorum. Reyhanlı'da okullar arası düzenlenen voleybol maçlarında da çizgi hakemliği yaparak ilçeme katkı sağlıyorum.' şeklinde konuştu.

Fırsat buldukça Reyhanlı'da voleybol maçları yaptıklarını belirten Özkan, bu sayede yaşıtlarının da voleybolu sevmelerine yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA