Galatasaray'dan Örnek Davranış

Sarıkırmızılı kulüp, TEOG sınavında Türkiye birincisi olan Eda Beytaş'ı, UEFA Kupası şampiyonluğunun 17. yılı etkinliklerinde ağırladı

Muş'un Varto ilçesinde okuyan ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi sınavında Türkiye birincisi olan Eda Beytaş ve babası, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ural Aküzüm'ün davetiyle UEFA Kupası şampiyonluğunun 17. yılı etkinliklerine katıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinliklere katılan ve koyu bir Galatasaray taraftarı olan Eda Beytaş'ın, TEOG sonuçlarına göre Galatasaray Lisesi'ni tercih edeceği öğrenildi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Eda Beytaş'ın artık Galatasaray ailesinin bir parçası olduğunu kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

'Eda kızımız bu ülkenin yıllardır duymaya hasret kaldığı en güzel hikayelerden biri oldu. Bu ülke doğusuyla batısıyla aynı şeylere gülüp ağlayan ülkedir. Eda Beytaş, örnek bir öğrenci ve Galatasaraylıdır. Yolu, bahtı açık olsun. Galatasaray camiası üzerine düşeni her zaman yapar ve yapmıştır. UEFA ile ilgili bu kutlamada da yer alsın, diğer arkadaşlarına örnek olsun istedik.'

⁠⁠⁠⁠Eda Beytaş ise sarı-kırmızılı takımın kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, 'Masamda Galatasaray bayrağı var, derslerime bu şekilde çalıştım. Galatasaray Lisesi'nde okumak en büyük hayalim. Beni bu etkinliğe davet eden büyüklerime çok teşekkür ediyorum.' şeklinde görüşlerini aktardı.

Kaynak: AA