Fenerbahçe-Medipol Başakşehir Maçından Notlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında, ligdeki Antalyaspor maçının ilk 11'ine göre 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü Sakatlığı geçen Şener Özbayraklı ilk 11'deki yerini aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında, ligdeki son Antalyaspor maçının ilk 11'ine göre kadrosunda 4 değişikliğe gitti.

Ligde Antalyaspor mücadelesinde görev yapan Roman Neustaedter, Ozan Tufan ve Salih Uçan, Medipol Başakşehir maçında yedekler arasında kaldı. Son lig maçında ilk 11'de sahaya çıkan Emmanuel Emenike ise 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Bu isimlerin yerine kırmızı kart cezaları sona eren Josef de Souza ve Martin Skrtel ile Robin van Persie ve sakatlığı geçen Şener Özbayraklı görev yaptı.

- Şener Özbayraklı takıma döndü

Fenerbahçe'nin milli sağ beki Şener Özbayraklı, Medipol Başakşehir maçına yetişti.

Süper Lig'de 30 Nisan'da oynanan Çaykur Rizespor maçında adalesinden sakatlanan Şener, hafta başı takımla antrenmanlara başlamıştı.

- Abdullah Avcı beklerini değiştirdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beklerini değiştirerek takımını sahaya sürdü.

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni yendikleri maça göre Avcı, 2 değişiklik yaptı. Gençlerbirliği maçında oynayan Junior Caiçara ve Eren Albayrak'ın yerine, Uğur Uçar ile Alparslan Erdem forma giydi.

Öte yandan, kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Ufuk Ceylan ile Yalçın Ayhan, yedek kulübesinde oturdu.

- Emre Belözoğlu'na sevgi gösterisi

Fenerbahçeli taraftarlar eski futbolcuları Emre Belözoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu.

Tribünde bulunan az sayıdaki Fenerbahçeli taraftarlar, Medipol Başakşehir'in kaptanlığını yapan eski futbolcularını unutmadı. Emre de lehine tezahüratlar yapan sarı-lacivertli tribünlere alkışlarla karşılık verdi.

Öte yandan, sezonun Fenerbahçe için en kritik maçlarından birinde Ülker Stadı yine dolmadı. Tribünlerde 10 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takımını destekledi. Medipol Başakşehirli 150 kadar taraftar da deplasman tribününden takımlarına destek oldu.

Kaynak: AA