Euroleague Resmi Sponsoru Powerade'den Özel Etkinlik

Coca Cola markalarından Powerade, Euroleague Basketball resmi sponsorluğu kapsamında 19 ve 21 Mayıs'ta oynanacak yarı final ve final maçlarına özel etkinlikler gerçekleştirecek.

Coca Cola markalarından Powerade, Euroleague Basketball resmi sponsorluğu kapsamında 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde oynanacak yarı final ve final maçlarında farklı etkinlikler düzenleyecek.

Marka açıklamasına göre, Türkiye'nin 'lider' sporcu içeceği markası Powerade, Euroleague Basketball resmi sponsorluğu ile sporcuların ve spor izleyicilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Özel olarak geliştirilen izotonik içeriği ile sporcuların kaybettikleri su ve elektrolitleri geri kazanmalarını hedefleyen Powerade, Euroleague Basketball 2017 resmi sponsorluğu çerçevesinde, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde oynanacak yarı final ve final maçlarında özel etkinlikler düzenleyecek.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleştirilecek maçların bitiminde, tüm basketbolseverlere Powerade ikram edilecek. Ayrıca, Marmara Forum'daki Fanzone alanında çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA