Alaplı Belediyesinden Şampiyonluk Yemeği

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Oturarak Voleybol Birinci Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün oyuncu ve teknik kadrosuna şampiyonluk yemeği verdi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Adana'da ilçeyi başarıyla temsil eden kulüp üyelerini tebrik ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut da Türkiye çapında böyle büyük bir kupanın alınmasının ilçe tarihinde bir ilk olduğunu ifade ederek, 'Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bunda çok büyük emek, alın teri var. Başarımızda Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, Sponsorumuz ve bizlere dua eden Alaplı halkının katkıları var. Engelliler olarak, ilçeye böyle bir gururu yaşatmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şampiyon olduk ama iş daha yeni başlıyor.' dedi.

Konuşmaların ardından Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, kulüp başkanı Korkut'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA