Tekin Açıklaması 'Kırmızı Kart Olsa Daha Farklı Olurdu'

Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, Beşiktaş maçında Quaresma’nın tartışmalı pozisyonlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İki tane pozisyon ve ikisi de net kırmızı kart. Hakem cesaret edemedi. Kırmızı kart olsa daha farklı olurdu” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşan Bursaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, “Bizim için de taraftarımız için de çok önemli bir karşılaşmaydı. Bunun bilincindeydik. 3 haftadır dibe vurmuştuk ve ayağa kalkmamız gerekiyordu. Ben mücadeleden dolayı mutluyum. Gol yokken pozisyona da girdik. Atsaydık farklı olurdu. Kalan 3 maçımızda da aynı bu şekilde mücadele edip, ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bize yakışmayan bir durumdu. İyi bir takıma karşı oynadık. İyi de mücadele ettik. Onlar kazandıkları için çok mutlu. Çünkü zor bir deplasmandan galibiyet aldılar. Biz de üzgünüz. İlk yarı iyi bir mücadele ediyorduk. 27 puanda bitirdik. Üst düzey futbol oynayarak kazanmadık, mücadele ederek kazandık. Yaşanan bazı olumsuzluklar oldu. Çok başka olaylar olduğu için bu takımı demoralize etmiş olabilir. Kimsenin sahaya çıkayım da mücadele etmeyeyim diye düşüncesi yok. Sonuçta ekmek kazanıyoruz bu işten. Psikolojik olarak dibe vurmuş durumdaydık. Bugün iyi bir mücadele ettik ve o yüzden benim içim rahat” diye konuştu.



“Kırmızı kart olsa daha farklı olurdu”

Quaresma’nın tartışmalı pozisyonlarına ilişkin sorulan sorulara ise Harun, “İlk maçta da kırmızı karttı. Hala delik var ayağımda. Orada da kırmızı kartı göremedi. Hakem cesaret edemedi. Burada da iki tane pozisyon ve ikisi de net kırmızı kart ona da cesaret edemedi. Kırmızı kart olsa daha farklı olurdu” dedi.

Kaynak: İHA