Sivas'ta Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Sivas'ta, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 'Ödüllü 3. Buruciye Satranç Turnuvası' düzenlenecek.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, idarenin kamu şirketi olan Buruciye AŞ tarafından düzenlenecek satranç turnuvası 19-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Turnuva, Türkiye Satranç Federasyonu Sivas İl Temsilciliğinin yönetiminde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Turnuvaya, Sivas’ın yanı sıra Türkiye genelinden pek çok yarışmacının katılması bekleniyor.

Turnuva, Sivas Valiliği koordinesinde Buruciye AŞ sponsorluğunda İl Özel İdaresi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Satranç İl Temsilciliği ve Satranç Federasyonunun destekleri ile gerçekleştirilecek.

Satranç turnuvasına Türkiye Satranç Federasyonu lisanslı tüm illerin sporcuları katılabilecek. Kayıtlar Türkiye Satranç Federasyonu Sivas İl Temsilciliğinin internet sitesi kayıt modülünden yapılacak. Turnuva dört kategoride gerçekleştirilecek ve dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek.

Kaynak: AA