Engellilerin İhtiyacı Karşılandı

Diyarbakır’da kiralarını ödeyemedikleri için kapanmakla karşı karşıya kalan Görme Engelliler Spor Kulübü’ne Liv Suit Hotel yönetimi sahip çıktı. Engellilerin yardım çağrısını duyan otelin Genel Müdürü Ferman Zaman, derneğe bizzat giderek bağışta bulundu.

Diyarbakır’da katıldığı turnuvalarda başarılara imza atan ancak maddi sıkıntılardan dolayı kapanmakla karşı karşıya kalan Görme Engelliler Spor Kulübüne, Liv Suit yönetimi sahip çıktı. Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi’nde 3 yıl önce tuttukları evin kirasını maddi imkansızlıklar nedeniyle ödeyemez duruma geldi. Katıldıkları turnuvalardan başarılarla dönen kulübün yöneticisi Abdülmecit Yılmaz, ‘kiralarını ödeyemedikleri takdirde binadan çıkarılacağını’ duyurmuştu. Liv Suit Hotel yönetimi engellilerin bu yardım çağrısını duydu ve derneğin kirasını karşıladı.

Konuyu duyduktan sonra duyarsız kalamadığını belirten Genel Müdür Ferman Zaman, “Konuyu haberlerde gördüm ve bu konuya duyarsız kalamadım. Derneğe bizzat gelerek kardeşlerimin kira masrafını üstlendim ve derneğe nakdi bağışta bulundum. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız bu derneklerimize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Kulüp yöneticisi Abdülmecit Yılmaz da bu duyarlılıktan dolayı Ferman Zaman’a teşekkür ederek, yapılan bu bağışla kiralarını karşılayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: İHA