Elazığspor Sezonu Galibiyetle Tamamlamak İstiyor

Kulüp basın sözcüsü Gülaç: 'Son bir maçımız kaldı, bizim açımızdan artık bir prestij maçı ama Şanlıurfaspor için önemli bir maç'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un basın sözcüsü Cengiz Gülaç, 'Son bir maçımız kaldı, bizim açımızdan artık bir prestij maçı ama Şanlıurfaspor için önemli bir maç.' dedi.

Gülaç, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta karşılaştıkları ve 5-1 kazandıkları Balıkesirspor maçının kendileri için rahat geçtiğini söyledi.

Oynadıkları 3 maçtan beraberlikle ayrılmaları ve cezaları dolayısıyla 6 puanlarının silinmesiyle play-off şansını kaybettiklerini belirten Gülaç, 'Muhtemelen play-off'a kalsaydık Süper Lig'de olacaktık. Yaşadığımız bütün zorluklara rağmen bir tarih daha yazmış olacaktık. Üzüldük, daha iyi yerleri hak ediyoruz. Artık kısmet önümüzdeki sezona.' ifadelerini kullandı.

Omuzundan ameliyat edilen Hakan Bilgi, menisküs operasyonu geçiren Murat Kalkan ve sakatlıkları bulunan Diarra, Çağrı Ortayakaya, Onur Güney ile sarı kart cezalısı Berk Yıldız'ın Şanlıurfaspor maçında olmayacağını dile getiren Gülaç, 'Son bir maçımız kaldı, bizim açımızdan artık bir prestij maçı ama Şanlıurfaspor için önemli bir maç.' dedi.

İç transfer çalışmalarına da değinen Gülaç, bu yıl sözleşmesi sona eren birçok oyuncularının olduğunu aktardı.

Teknik direktörleri Bayram Bektaş'ın raporu doğrultusunda kulüp menfaatlerini de gözeterek sözleşmesi sona erecek bütün futbolcularla görüşeceklerini ifade eden Gülaç, şu an için netleşen bir durum olmadığını kaydetti.

Bektaş'ın da sezon sonunda sözleşmesinin biteceğine işaret eden Gülaç, 'Hocamızla da görüşüyoruz. Umarım iki taraf için de hayırlı olan bir anlaşma sağlanır. Hocamıza emekleri için çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle anlaşma hususunda görüşüyoruz. Olumlu olacağını ümit ediyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA