Beyşehir Belediyesinden Spora Destek

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki 27 mahallede yaptırılan çok amaçlı spor sahalarıyla spora destek sağlandığını belirtti.

Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten sonra toplumun her kesimi gibi çocukları ve gençleri de unutmadıklarını, onlardan gelen talepleri geri çevirmemeye özen gösterdiklerini söyledi.

Gençlerden gelen talep doğrultusunda mahallerde çok amaçlı spor sahaları yaptırdıklarını belirten Özaltun, şunları kaydetti:

'Gençlerimiz ve çocuklarımız için sadece futbol oynayacakları alan değil, voleybol ve basketbol oynayabilecekleri, üstelik müsabaka yaparken zarar görmemeleri için epidyen zemine sahip çok amaçlı spor sahaları yaptık. Beyşehir merkezdeki Vuslat Parkı’ndaki sahada tenis kortu da yer alıyor. Test ettik, düştüğünüzde zarar da görmüyorsunuz. Çocuklarımızdan da bu konuda onay aldık. Konya’da çok amaçlı spor sahalarını yapan tek ilçe belediyesi olduk. Hatta, bu çok amaçlı spor sahalarından teyzelerimiz, hanımlarımız bile yaz döneminde istifade etmeye başladı.'

Özaltun, gençlere yönelik sportif yatırımlara bundan sonra da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA