2017 Yılının Erkek Saç Modeli Açıklaması 'Önleri Uzun Ve Kabarık'

Türkiye Kuaförler Milli Takımı Erkek Kuaförü Kategori Kaptanı Erkan Çil, 2017 yılında ön plana çıkan en moda erkek saç modellerinin; önleri uzun ve kabarık, çizikli ve renklendirilmiş saçlar olduğunu söyledi.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu, Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlediği “Altın Makaslar Ankaralılarla Buluşuyor” etkinliğiyle milli berberleri Ankara’daki erkek kuaförleriyle bir araya getirdi. Etkinlik kapsamında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen milli berberler, meslektaşlarıyla bilgi alışverişinde bulunup, 2017 yılının en moda saç kesim tekniklerini paylaştılar. Etkinliğin amacının meslektaşlarıyla birleşme, kaynaşma, bilgi paylaşımı olduğunu belirten Türkiye Kuaförler Milli Takımı Erkek Kuaförü Kategori Kaptanı Erkan Çil, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Amacımız bütün meslektaşlarımıza çağrıda bulunarak kuaförlük mesleği ile ilgili bilgi paylaşımda bulunmak, onlara destek olmak, belki onların bize; bizim onlara faydamız olur düşüncesiyle böyle bir ortam sağladık” dedi.



Bu yılının erkek saç modeli: “Önleri uzun ve kabarık saç"

2017 yılının öne çıkan erkek saç modellerinin; önleri uzun ve kabarık, çizikli ve renklendirilmiş saç modelleri, enseden sıfırla başlayarak üstlere doğru 45 derece açıyla saçın kademeli olarak kesimiyle yapılan modeller olduğunu söyleyen milli berber Çil, “Bunlar Avrupa’dan alındı ama biz bunlara ekleme yapıyoruz. Avrupa’dan aldığımızı Türkleştirip, Avrupa’ya satıyoruz” diye konuştu.



“Dünya şampiyonluğunu getirmek istiyoruz”

Tarihi belli olmamakla birlikte yakın zamanda Dünya Kuaförler Konfederasyonu’un Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştireceği ve yaklaşık 100 ülkeden erkek kuaförünün katılacağı yarışmada Türkiye’yi temsil edecekleri bilgisini veren Erkan Çil, “Altı arkadaşımızla beraber inşallah Türkiye’yi çok güzel bir şekilde temsil ederek dünya şampiyonluğunu ülkemize getirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA