Bursaspor Tribün Liderleri Vali Küçük İle Buluştu

Bursaspor tribün liderleri, takımlarının bugün oynayacağı Beşiktaş karşılaşması öncesi Bursa Valisi İzzettin Küçük ile bir araya geldi. Valilik binasında yapılan toplantıda konuşan Vali Küçük, Bursaspor taraftarının Bursa’ya yakışır şekilde takımını destekleyeceğine inandığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında yeşil-beyazlı ekip, bu akşam saat 20.00’de Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaşacak. İki takım taraftarları arasında uzun yıllardır süren husumet sebebiyle maç öncesi güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılırken, karşılaşmaya saatler kala Bursaspor’un tribün liderlerinden Selim Kurtulan, Mehmet Güzelsöz, Necmi Ayyıldız, Özcan Sönmez ve Enes Aydın Heykel’deki tarihi Valilik binasında Bursa Valisi İzzettin Küçük ile buluştu. Karşılaşma öncesi ve sonrasında herhangi bir tatsız olay yaşanmasını istemediklerini belirten Vali İzzettin Küçük, "Futbolda yenileceğiz, yeneceğiz bu çok güzel bir eğlence kaynağıdır. Yenilirsek üzülürüz ama karşı tarafı tebrik ederiz. Önemli olan fair-play ruhunu ayakta tutmak. Bana göre onu ayakta tutan her zaman galiptir. Her zaman olduğu gibi Bursaspor taraftarının Bursa’ya yakışır şekilde takımının yanında olacağına inanıyorum. Bu maça kazanmak için çıkacağız. Bir zamanlar biz en centilmen taraftardık, yine öyle olacağız. Bursa ulu bir şehir. Misafirperverliğin, centilmenliğin en güzelini göstereceğiz. Maçta galip geliriz, 3-4 hafta sonra kimse düşünmez. Hatırlanacak olan şey duruşumuzdur" diye konuştu.

Tribün liderlerinden Selim Kurtulan da, “Bu maç centilmence geçecek. Güzel bir maç olacak. İnşallah yeneriz. İstanbul’a gittiğimizde çok güzel tedbirler alınmıştı. O gün şehitlerimiz de oldu. Çok üzüldük. İnşallah o günler geride kalır. Güzel bir maç olsun. Herkes kazasız, belasız evine gitsin” dedi.

Diğer taraftarlar da herhangi bir olayın yaşanmasını istemediklerini, huzurdan yana olduklarını ve tribün grupları olarak takımlarını en güzel şekilde destekleyeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA