Badminton Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Türkiye Şampiyonası, kızlar ve erkekler kategorisinde oynanan final müsabakaları ile sone ererken, şampiyon iller belli oldu.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İstasyon Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye 1’inciliği müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Coşkuyla başlayıp coşkuyla sona eren müsabakalar sonucunda Türkiye Şampiyonları belli olurken, Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Erkekler Türkiye Şampiyonları, Malatya, Ankara, Samsun, Denizli ekipleri, Kızlar Türkiye Şampiyonları ise; Ankara, Bursa, Aydın ve Samsun ekipleri oldu. Müsabakalar sonucunda Türkiye Şampiyonlarına kupa ve madalyalarını, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

Badminton Federasyon Başkanı adına Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından Bilecik Valisi Süleyman Elban’a Badminton Seti takdim edilmiştir.

Kaynak: İHA