U14 Türkiye Futbol Şampiyonası Karşılaşmaları Sona Erdi

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde U14 Türkiye Şampiyonası, oynanan final maçıyla sona erdi.

11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Altıntaş’ta yapılan U14 müsabakalarının final maçında Bursa Altınsabanspor Bursa Yıldırım Belediyesporu 2-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.

Altıntaş stadında oynanan final maçına 22. dönem Ak Parti Milletvekili Alaettin Güven, Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Altıntaş Spor Hizmetleri ve Gençlik Spor Müdürü Mustafa Taşpınar ve vatandaşlar izledi.

Karşılaşma sonrası Şampiyon takıma kupa ve hediyelerini AK Parti 22. dönem Milletvekili Alaettin Güven, Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ve Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut verdiler.

Altıntaş Spor Hizmetleri ve Gençlik Spor Müdürü Mustafa Taşpınar, "Final maçı sonrası yaptığı açıklamada ’U14 Türkiye Şampiyonası finallerini alnımızın akıyla ilçemizde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.İlçemizin tanıtımı açısından oldukça güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın huzurunu yaşadık. U14 Türkiye Şampiyonu olan Bursa Altınsaban kulübünü tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA