Susic Açıklaması 'Aytemiz Alanyaspor Seneye Süper Lig'de'

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk ederek, sahadan 4-2 galip ayrılan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Safet Susic, alınan Kardemir Karabükspor galibiyetiyle Aytemiz Alanyaspor’un seneye de Süper Lig’de olacağını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, oyuncularını iyi oyundan dolayı kutladığını söyledi.



Sahada iyi bir oyun çıkardıklarını aktaran teknik adam Susic, “Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok fırsat yakaladık, çok da gol attık. İlk yarı istediklerimizi yapamadık ama özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık. Takımımızın inanılmaz bir oyuncusu var, fenomen bir oyuncusu var; Vagner Love. Çalışmaya başladığımız ilk günden beri oyuncularımın özverisinden dolayı hepsini tebrik ediyorum. Bugüne kadar çok özverili çalıştılar. Çok iyi takımımız var. ‘Adam’ diyebileceğimiz oyuncularımız var, karakterli oyuncularımız var. Çok büyük, profesyonel oyuncular. Bu saydıklarım sayesinde Alanyaspor seneye tekrar Süper Lig’de oynayacak” dedi.

Kaynak: İHA