Samsunspor Son Haftaya Bıraktı

Göztepe’ye 4-1 mağlup olan Samsunspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü, aldıkları farklı mağlubiyet için kızgın olduğunu söyledi.

TFF 1. Lig’in 33. haftasında Göztepe’ye konuk olan Samsunspor, rakibine 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, sonuçtan dolayı üzgün değil kızgın olduğunu ifade ederek, “Oyuncularıma ilk defa kızgınım. Eskişehir’den 6 gol yedik orada bile kızmadım. İlk yarı her şey bu kadar iyi giderken, ikinci yarı 4 gol yedik, belki 4 tane daha yerdik. Bu dağınıklığın bahanesi yok. Her şey bizim lehimizeyken işin renginin bu kadar değişmesi bizim kabahatimiz. Böyle takımlara bu fırsatı verirseniz bu takım da faturayı keser. Maalesef kendi hatalarımız yüzünden son hafta stres altında bir maça çıkacağız. Herkes bireysel olarak kendini gösterme çabası içine girdi, böyle bir sonuç ortaya çıktı. Bugün onlara benim dediklerimi yapmadıkları için çok kızgınım” dedi.

Ligde kalmaları için, son hafta oynayacakları Bandırmaspor maçından galibiyetle ayrılmaları gerektiğini anlatan Özköylü, “Çıkıp gerekeni yapacaklar. Bu bizim boynumuzun borcu” diye konuştu.

Kaynak: İHA