Quaresma ve Adriano Çin'e gidiyor iddiası

Beşiktaş'ta yönetimin, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için 8 milyon euro, Brezilyalı Adriano içinse 7 milyon euro bonservis bedeli konusunda Çin ekipleriyle prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Quaresma ve Adriano Çin'e gidiyor iddiası
Şampiyonluk için geri sayıma geçen Beşiktaş'ta, yeni sezon transfer çalışmaları da aynı hızla devam ediyor. Bir yandan yeni takviyelerle takımı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, diğer yandan da eldeki oyunculara gelen cazip teklifleri değerlendiriyor.

Her fırsatta 'satılmayacak oyuncumuz yok' diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın sezon sonunda büyük ticari başarıya daha imza atmaya hazırlandığı iddia edildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Ersan'ı 5.5, Demba Ba'yı 17 milyon euroya Çin'e gönderen Orman'ın, Ricardo Quaresma ve Adriano için de Çinliler ile anlaştığı kaydedildi.

Siyah-beyazlı yönetimin, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma için 8 milyon euro, Brezilyalı Adriano içinse 7 milyon euro bonservis bedeli konusunda Çin ekipleriyle prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Her iki oyuncu için 15 milyon euro'yu (60 milyon TL) kasaya koymayı planlayan Başkan Fikret Orman'ın asıl büyük başarısının ise, bu paranın tek kuruşunun bile danışmanlık ücreti olarak menajerlerin cebine gitmeyeceği oldu.