Hüseyin Eroğlu Açıklaması 'Galibiyeti Hak Ettik'

Ümraniyespor’u son dakika golüyle yenerek Play-off şansını sürdüren Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, karşılaşma sonrasında bu sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını söyleyerek, “Galibiyeti hak eden taraf biz olduk” dedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-1 kazandıkları Ümraniyespor karşılaşmasının ardından mücadeleyi değerlendirdi. Eroğlu, son 7 haftada önemli bir çıkış yakaladıklarını söyleyerek, “Bu çıkış sadece skor anlamında değil, futbol ve yapılan mücadele anlamında. Son 2 maçı kazanıp Play-Off’un içinde olmak istiyorduk. Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Top oynadık, topun bizde kalmasını sağladık ve pozisyon ürettik. Ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Golü bulduktan sonra yakaladığımız pozisyonlar vardı maç kopabilirdi. Ancak rakip de iyi bir takım ve penaltıdan golü buldular. Devre arasında takımıma moral verdim. Sezonun en iyi futbollarından birisini oynadığımızı söyledim” ifadelerini kullandı.

“Play-Off’u istiyoruz”

İkinci yarıda takımının gol arayan taraf olduğunu söyleyen Eroğlu, “İkinci yarıda birlikte oynayan gol arayan skor üretmeye çalışan bir takım vardı sahada. Gol attıktan sonra kararın neden değiştiğini net bilmiyorum. Çok itirazlar oldu ve bundan sonra karar değişti sonra da bir gerilim oluştu. Futbol adına güzel bir şey değildi, ben de futbolcularımı uyardım. Ama o gol iptal olsa da gol atacağımızı biliyorduk, bunu futbolcularıma da söyledim. 90’da golü bulduk. Play-Off’un içinde olacağız ya da olamayacağız ama şu ana kadar muhteşem bir seri yakaladık. Buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyum. Diğer skorlar da bizi ilgilendiriyor. Artık tüm hazırlıklarımızı son haftaya çevirip son maçı da 3 puanla geçmek istiyoruz. Belki bu süreç bizi ilk 6 içinde tutacak. Ama tutmasa bile bizim takımımız bu ligin şampiyonu gibi bir takım” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA