Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Başantrenörü Okul:'İki takım da birbirinin her şeyini biliyor. Az hata yapan son maçı kazanacak' Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Kalaycıoğlu:'Kim daha fazla direnç ortaya koyarsa şampiyon olacak'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off finalinin 4. maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ni 79-72 yenerek seriyi 2-2'ye getiren Fenerbahçe'nin başantrenörü Fırat Okul, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Okul, iç sahadaki 2 maçı da kazanma mecburiyetinde olduklarını ve bunu başardıklarını aktararak, şunları kaydetti:

'Tansiyonu yüksek zor bir maçtı. Rakibe saygı duyuyoruz ama biz de çok iyi bir takımız. Birlikte oynadığımız zaman bizi durduracak takım yok. İki takım da birbirinin her şeyini biliyor. Az hata yapan son maçı kazanacak. Maç olgunluğu, tecrübesi, formanın ağırlığı sahaya yansıyacak. Maçı başta kendi annem olmak üzere tüm annelere armağan ediyoruz. Annelerimiz bizden daha çok üzülüp seviniyorlar. Umarım onların duasıyla başarırız.'

Sarı-lacivertli basketbolcu Pelin Derya Bilgiç, beşinci maçı da kazanarak şampiyon olmak istediklerini aktardı.

- Kalaycıoğlu: 'Saha avantajı bizde'

Yakın Doğu Üniversitesi Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, finale yakışır bir mücadele olduğunu ve kendi sahalarında şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.

Çok üst düzey maçlar oynadıklarını anlatan Kalaycıoğlu, 'Oyunculara Allah kolaylık versin. 8 günde 4 maç oynadık. Kolay değil. Kim daha fazla direnç ortaya koyarsa şampiyon olacak. Sene boyunca yaptığımız mücadeleyi devam ettireceğiz. Saha avantajı bizde olacak. Fenerbahçe bugün yüksek yüzdeyle oynadı.' değerlendirmesinde bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin oyuncusu Elin Eldebrink, maçı kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadıklarını ancak saha avantajını kullanarak şampiyon olmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA