'Gelecek Sezonlarda Daha Başarılı Olacağız'

Demir İnşaat Büyükçekmece Sportif Direktörü Çağlan:'Oyuncularımızın, antrenörlerimizin, idarecilerimizin ve bütün çalışanlarımızın aile olgusu içinde ortaya koydukları müthiş güç ve karakterle sezonu başarılı bir şekilde tamamladık'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Demir İnşaat Büyükçekmece'nin sportif direktörü Serdar Çağlan, yaşadıkları olağan dışı sakatlıklara rağmen 2016-2017 sezonunu başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirtti.

Ligi 9 galibiyet, 21 mağlubiyetle bitirdiklerini hatırlatan Çağlan, yaptığı yazılı açıklamada, sezonu değerlendirdi.

Kulübün 6 yıllık geçmişi olduğunu hatırlatan Çağlan, şunları kaydetti:

'Her sezon üstüne ekleyerek profesyonelleşmeye devam eden kulübümüz bu sene hem Avrupa Kupası'nda hem de Türkiye liginde maçlarına, hiçbir kulübün istemeyeceği olağan dışı sakatlıklara rağmen çıktı. Oyuncularımızın, antrenörlerimizin, idarecilerimizin ve bütün çalışanlarımızın aile olgusu içinde ortaya koydukları müthiş güç ve karakterle sezonu başarılı bir şekilde tamamladık. Gelecek sezonlarda daha başarılı olacağız. Sayın başkanımıza ve yönetim kurulumuza kötü gidişatta bile arkamızda durup, 'Her zaman yanınızdayız.' mesajlarıyla bizlere güvendikleri için teşekkür ederiz. Ayrıca, kaybettiğimiz maçlarda bile bizleri yanlarına çağırarak desteklerine devam eden muhteşem taraftarlarımıza da teşekkür ederim.'

Kaynak: AA