BTSO'dan Futbol Turnuvası

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) BİZ projesi kapsamında düzenlediği futbol turnuvasında şampiyonluk kupasını 16. Meslek Komitesi kazandı.

BTSO’nun meclis ve komite üyelerine dönük olarak yaklaşık 1 ay önce başlattığı ‘BTSO BİZ Futbol Turnuvası’ büyük heyecana sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Park Futbol Sahası’nda düzenlenen ve 16 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği turnuvada finale Oda’nın 14. Meslek Komitesi ile 16. Meslek Komitesi kaldı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Gürses, Aytuğ Onur ve İlker Duran ile Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Okyay’ın da izlediği final maçı oldukça çekişmeli geçti. Maçta 2 farklı üstünlüğü ele geçiren 14. Meslek Komitesi, bu avantajını koruyamadı ve karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Normal sürenin ardından seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında rakibine 3-1’lik üstünlük sağlayan 16. Komite, şampiyonluğa ulaşırken, takımın oyuncuları ile maçı takip eden komite üyeleri büyük sevinç yaşadı. Şampiyon takım kupasını BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ın elinden aldı.

Turnuvada üçüncülük dördüncülük maçını ise 49. Komite’yi 6-4’lük skorla geçen 40. Meslek Komitesi kazandı. BTSO BİZ Futbol Turnuvası’nın gol krallığını 17’şer golle 49. Komite’den Gökhan Yavuz ile 16. Komite’den Hakan Uzun paylaştı. Turnuvanın en centilmen takımı ise 22. Meslek Komitesi seçildi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, kupa töreninde yaptığı konuşmada, meslek komiteleri arasındaki sinerjiyi güçlendirmek adına güzel bir turnuva düzenlediklerini söyledi.

BTSO meclis ve komite üyelerinin turnuva sayesinde yoğun iş ortamından ve stresten uzaklaştığını belirten Başkan Burkay, “Başta şampiyon takımın oyuncuları olmak üzere bu turnuvada mücadele eden bütün üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl aynı turnuvayı çok daha kapsamlı bir şekilde hayata geçireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA