Yusuf Yazıcı adım adım Osmanlıspor'a doğru

Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Osmanlıspor flaş bir transfere imza atmak üzere...

Yusuf Yazıcı adım adım Osmanlıspor'a doğru
Gelecek sezon için ilk 5 hesapları yapan Osmanlıspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor. Süper Lig'in flaş ekibi Osmanlıspor, Gençlerbirliğin'den Serdar Gürler'den sonra Trabzonspor'un süperstar adayı Yusuf Yazıcı ile anlaşmak üzere. Osmanlıspor yönetiminin Yusuf'a 5 yıl için 25 milyon TL bütçe ayırdığı öğrenildi. Trabzonspor'dan yıllık 300 bin TL alan genç futbolcunun ise gelen bu teklife sıcak baktığı ve 'Evet' demeye hazırlandığı kaydedildi.

Osmanlıspor'un ayrıca Trabzonspor'da forma giyen defans oyuncusu Uğur Demirok ile da temasta olduğu ve bu transferin de bitme aşamasında olduğu ileri sürülüyor. İki oyuncunun da bu teklifler sonrasında arada kaldığı ve Osmanlıspor'a yakın olduğu gelen bilgiler arasında. Osmanlıspor yönetiminin ismini sır gibi sakladığı bir başka Trabzonsporlu futbolcu ile anlaşma aşamasında olduğu bildirildi. Osmanlıspor yönetimi bu haberleri yalanlamazken Trabzonspor yönetimi sessizliğini koruyor.