Yunanistan'dan 5 Madalya İle Döndüler

Karşıyaka Belediyesporlu judocular, Yunanistan’da düzenlenen Uluslararası Flippos Judo Turnuvasında büyük bir başarıya imza atarak bir altın, iki gümüş ve iki bronz madalya kazandı.

Yunanistan’ın Aminteo şehrinde, 12 ülkeden 478 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 2017 Uluslararası Flippos Judo Turnuvasında Karşıyaka rüzgarı esti. Organizasyonun en başarılı ekiplerinden biri olan Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı, 5 kez kürsü sevinci yaşadı.

Yeteneğiyle geleceğin yıldızları arasında gösterilen 16 yaşındaki Berke Çiçekdağ, ümitler +90 kiloda tüm rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı. -34 kilo yıldızlarda Burak Miraç Tekkuş, miniklerde de Murat Toksun ikinci oldu ve gümüş madalya aldı. -42 kilo miniklerde Mehmet Emin Avşar, -50 kilo yıldızlarda ise Anıl Kılıçkara üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyaka Belediyespor Judo Takımımız, Yunanistan’da hem Karşıyakamızı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Her birinin çok iyi noktalara geleceğine inanıyoruz. Bunun için biz de her zaman destekçileri olmaya, yanlarında durmaya devam edeceğiz. Antrenörümüz Kudret Eğilmez ve tüm takımımızı yürekten kutluyor, bize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA