Sergen Yalçın: Türkiye'deki tek yıldız...

Kayserispor'dan istifa eden Sergen Yalçın, "Türkiye'deki tek yıldız futbolcu Talisca'dır. Cengiz Ünder iyi ama yıldız olmaz." dedi.

Sergen Yalçın: Türkiye'deki tek yıldız...
Genç teknik adam Sergen Yalçın, beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Kayserispor'daki görevinden neden ayrıldığı konusuna da açıklık getirdi.

Yalçın şunları söyledi:

'ALT SIRALARDAKİ TAKIMLARDA ÇOK STRESLİ ORTAM VAR'

'Bana Kayserispor'dan önce de teklif geldi ancak kabul etmedim. Teknik direktörlük zor iş, futbolculuk daha kolay. Yönetici pozisyonuna geldiğin zaman bir çok sorumluluğun altına giriyorsun. Biz göreve başladığımız her kulüpte, hep küme düşme hattında, dibe vurmuş takımları aldık. İlk hocalıklar böyle yerlerde zor oluyor. Çok stresli ortamlar var. O takımı alıp yukarı çıkarmak zorundasınız. Aslında gittiğimiz her takımda bunu becerdik. Ben 6-7 yıllık hoca olsam daha iyi olur ama krizi yönetebiliyorum yine de. Gittiğimiz yerlerdeki başarı kriteri hep kümede kalmak oldu. Artık böyle takımlarda çalışmak istemiyorum.

Sergen Yalçın: Türkiye'deki tek yıldız...

'LUCESCU ÇOK İYİYDİ'

'Mustafa Denizli ve Fatih Terim, Türkiye'nin en iyi hocalarıdır. Genel olarak bakıldığında Lucescu gerçekten çok iyiydi.'

'TÜRKİYE'DE TEK YILDIZ TALISCA'


'Cengiz Ünder'den yıldız futbolcu olmaz. Hagi yıldız futbolcudur, Alex'dir, Messi'dir, Ronaldo'dur. Iniesta yıldız değildir mesela. Türkiye'deki tek yıldız futbolcu Talisca'dır. Türkiye'deki diğer futbolculardan oyunsal anlamda çok önde ama daha fazla gözükmesi lazım. BeşiktaşLyon eşleşmesini deplasmanda bitirebilirdi ama olmadı.'

Sergen Yalçın: Türkiye'deki tek yıldız...